Bruschetta Burger

Bruschetta Burger
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich,więc wypróbuj Bruschetta Burger. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 31g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 2,11 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz wziąć parmezan przepis ser breadcrumb mix, woda, pomidor, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Spróbuj Bruschetta Burger, Bruschetta Burger: Nadziewane mozzarellą... i pyszności, oraz Bruschetta Indyk Burger suwaki z awokado Spread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Wymieszać pierwsze 3 składniki tylko do wymieszania; kształt W 4 (1/2-cal-gruby) paszteciki.
3
Grill 6 do 8 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (165F). W międzyczasie połącz wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Napełnij bułki hamburgerami i mieszanką pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn