Bruschetta
Przepis Bruschettan jest gotowy w około 18 minut i zdecydowanie jest doskonałym wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mało kto lubi tę przystawkę. Jeśli masz sól, liście bazylii, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bruschetta, Bruschetta, oraz Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375ºF.
Umieść kromki chleba na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Na każdą kromkę chleba skropić 1 łyżeczkę oleju.
Piec około 8 minut lub do złotego koloru.
Podczas opiekania chleba wymieszaj pozostałe składniki. Łyżka mieszanki pomidorowej na kromki chleba.
Podawać w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon