Brunch z bekonem i jajkami
Brunch z boczkiem i jajkami wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis bezglutenowy jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,75 USD za porcję . Jedna porcja tego dania zawiera około 24 g białka , 20 g tłuszczu i łącznie 335 kalorii . Mieszanka masła, kanadyjskiego boczku, syropu klonowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewielu osobom naprawdę podobało się to danie główne. 1 osoba wypróbowała ten przepis i mu się spodobał. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 47% , to danie jest solidne. Wypróbuj Lemon Brunch Cake , Low Carb Brunch Burger i Sweet Potato Kimchi Hash Brunch - bezglutenowy, bezmleczny, wegetariański, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Rozpuść masło w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 cali x 7 cali w piekarniku nagrzanym do 325°; przechyl, aby pokryć dno i boki. W misce ubij jajka, śmietanę, mleko i sól. Wymieszaj z cebulą.
Wlać do naczynia do pieczenia.
Piec bez przykrycia przez 30 minut lub do momentu, aż jajka się zetną.
Umieść boczek w kwadratowym naczyniu do pieczenia o wymiarach 8 cali.
Zalej syropem. Przykryj i piecz przez 15 minut lub do momentu, aż będzie ciepły.
Pokrój danie jajeczne w kwadraty i ułóż na talerzu razem z kanadyjskim boczkiem.