Brunch Quiche Pizza
Brunch Quiche Pizza może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 15g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, wodę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Quiche Brunch, Niedzielny Brunch: Quiche z szynką i szpinakiem, oraz Sunday Brunch: Simply Perfect Quiche.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. W średniej misce wymieszaj mąkę, sól i olej widelcem, aż cała mąka będzie zwilżona.
Posypać zimną wodą, 1 łyżkę na raz, rzucając widelcem, aż cała woda zostanie wchłonięta. Zbierz ciasto do kuli. Naciśnij w ungreased 12-calowy patelni do pizzy, budowanie krawędzi.
Ser, boczek i szparagi posypać równomiernie upieczoną skórką. W średniej misce, ubić jajka lekko widelcem lub wire trzepaczką.
Dodać kwaśną śmietanę i cebulę; ubić do dobrze wymieszanego. Łyżka mieszanki jaj równomiernie na pizzy.
Piec 20 do 25 minut lub aż nóż włożony w centrum wychodzi czysty i krawędź jest złoty brąz.