Brukselka z porzeczkami i orzeszkami piniowymi
Brukselka z porzeczkami i orzeszkami piniowymi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka porzeczek, brukselki, orzeszków piniowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Brukselka z orzeszkami pinii, Brukselka z majerankiem i orzeszkami pinii, oraz Fettuccine z brukselką i orzeszkami pinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oddzielne kiełki na liście, pozostawiając tylko środek nienaruszony. Odstawić.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj orzechy do patelni; gotować 2 protokół lub aż tosty, stale mieszając. Grubo posiekać orzechy.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki do patelni; smażyć 1 minutę lub do złotego, często mieszając. Wymieszać z brukselką i liśćmi, porzeczkami, tymiankiem, solą i pieprzem; wrzucić do połączenia.
Dodaj bulion. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 7 protokół. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Odkryć; gotować 4 minuty lub aż płyn odparuje i kiełki centra są miękkie, mieszając często.
Zdjąć z ognia; posypać orzechami.