Brukselka z pancettą
Brukselka z pancettą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 96 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli koszernej, brukselka, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Brukselka Z Pancettą, Brukselka z pancettą, oraz Brukselka z pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować brukselkę i 1 łyżka soli we wrzącej wodzie 6 minut lub aż prawie miękkie.
Spuścić i zanurzyć w lodowatej wodzie; dobrze spuścić.
Gotować pancetta na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, mieszając od czasu do czasu.
Usuń pancetta z patelni, zastrzegając kapanie.
Brukselkę przeciąć na pół wzdłuż; umieścić na blasze do pieczenia.
Dodaj zastrzeżone kroplówki, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu; wrzucić do herbu.
Piec w 450 przez 15 minut lub aż zbrązowieje, mieszając po 10 minutach.
Połączyć brukselkę, pancetta, i ocet w dużej misce; wrzucić dobrze.