Brukselka z chrupiącą Prosciutto

Brukselka z chrupiącą Prosciutto
Brukselka z chrupiącą Prosciutto jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 96 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, brukselkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brukselka Z Prosciutto I Orzechami Pekan, Brukselka z Prosciutto i orzechami włoskimi, oraz Brukselka Z Suszoną Prosciutto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brukselkę gotować we wrzącej wodzie 3 minut lub do chrupkości-miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; dodać prosciutto. Gotować 6 minut lub do chrupiące, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zdjąć z patelni; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Patelnia ciepła pokryta natryskiem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj brukselkę; smażyć 3 minuty lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
6
Dodaj masło, sól i pieprz, mieszając, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Zdjąć z ognia; skropić sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
8
Dodaj prosciutto; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
9
Uwaga: ściągnij zwiotczałe zewnętrzne liście i ściśle przyciąć koniec łodygi-nie odcinaj zbytnio, bo brukselka może się rozpadać.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn