Brukselka z chrupiącą Prosciutto

Brukselka z chrupiącą Prosciutto
Brukselka z chrupiącą Prosciutto jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 96 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, brukselkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brukselka Z Prosciutto I Orzechami Pekan, Brukselka z Prosciutto i orzechami włoskimi, oraz Brukselka Z Suszoną Prosciutto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brukselkę gotować we wrzącej wodzie 3 minut lub do chrupkości-miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; dodać prosciutto. Gotować 6 minut lub do chrupiące, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Zdjąć z patelni; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Patelnia ciepła pokryta natryskiem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj brukselkę; smażyć 3 minuty lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
6
Dodaj masło, sól i pieprz, mieszając, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
7
Zdjąć z ognia; skropić sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
8
Dodaj prosciutto; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
9
Uwaga: ściągnij zwiotczałe zewnętrzne liście i ściśle przyciąć koniec łodygi-nie odcinaj zbytnio, bo brukselka może się rozpadać.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn