Brukselka z cebulą perłową z miodem i Capocollo
Brukselka z cebulą perłową z miodem i Capocollo może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 71 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieprzu, brukselki, cebuli perłowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Kremowa brukselka i cebula perłowa, Duszona brukselka, cebula Perłowa i kasztany, oraz Cebula Perłowa Szkliwiona Miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś 3 ćwiartki wody do wrzenia w holenderskim piekarniku.
Dodać cebulę; gotować 1 minutę.
Cebulę wyjąć łyżką szczelinową.
Odcedzić i spłukać pod zimną bieżącą wodą; spuścić. Odstawić.
Dodać brukselkę do wrzącej wody; gotować 2 minuty lub aż chrupiące-miękkie.
Drenaż. Szczypta koniec łodygi każdej cebuli; Odrzuć Skórki.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać szynkę; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane.
Zdjąć z patelni. Wytrzeć patelnię ręcznikiem papierowym; ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania.
Dodać obraną cebulę; gotować na średnim ogniu 5 minut.
Dodać brukselkę i 1/4 szklanki wody; przykryć i gotować 8 protokół lub przetargu, mieszając od czasu do czasu.
Posypać świeżo zmielonym czarnym pieprzem i koszerną solą.
Skropić miodem, delikatnie wymieszać. Top z szynką.