Brukselka z boczkiem i tymiankiem

Brukselka z boczkiem i tymiankiem
Brukselka z boczkiem i tymiankiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, sól, brukselkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brukselka Z Boczkiem I Tymiankiem, Brukselka Z Boczkiem I Tymiankiem, oraz Brukselka z boczkiem i tymiankiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brukselkę ugotować w 4-litrowym garnku z wrzącą osoloną wodąnietylko krucho-delikatna, około 6 minut, a następnie osuszyć w durszlaku. Boczek gotować w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż rumiane i chrupiące, o 2 protokół. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i wymieszać z brukselką, tymiankiem, solą i pieprzem, a następnie gotować, mieszając, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
PieprzPieprz
BoczekBoczek
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
PatelniaPatelnia
GarnekGarnek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn