Brukselka w sosie śmietanowym z boczku po Sherry

Brukselka w sosie śmietanowym z boczku po Sherry
Brukselka w sosie śmietanowym Sherry boczek może być tylko sosem, którego szukasz. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 330 kalorii, 8G białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, brukselkę, grzyby cremini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Brukselka z sosem śmietanowym Sherry-Asiago, Pieczona brukselka i boczek w sosie musztardowym, oraz Patelnia brukselka z boczkiem i SHERRY i LODGE patelnia & Cookbook GIVEAWAY dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić 1 łyżkę soli w wystarczającej ilości wody, aby przykryć brukselkę w misce i moczyć kiełki w słonej wodzie przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
KiełkiKiełki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odcedzić wodę i wrzucić kiełki w oliwie z oliwek, soli morskiej i czarnego pieprzu, aby dokładnie obtrzeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
KiełkiKiełki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F (245 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż dopiero zaczynają brązowieć na brzegach, 5 do 8 protokół. Zmniejszyć ogień do medium; wymieszać szalotkę i grzyby, a następnie gotować, aż szalotki włączyć półprzezroczyste, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Posypać czosnkiem i gotować 1 minutę, następnie mieszać z sherry i śmietany, aż dobrze połączone. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i mieszać, aż zmniejszy się o połowę. Zagęszczony sos powinien pokryć tylną część łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
6
Podczas gotowania sosu, ułożyć brukselkę, Wyciąć Boki w dół, na blasze do pieczenia,i piec w nagrzanym piekarniku, aż kiełki są rumiane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
KiełkiKiełki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Przenieść rumiane kiełki do sosu, wrzucić do herbu, i doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
KiełkiKiełki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawSos
Magazyn