Brukselka Smażona

Brukselka Smażona
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonej brukselki. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3562 kalorii, 112g białka, oraz 165 g tłuszczu każdy. Na 15,45 zł za porcję, ten przepis okładki 84% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka zielonej cebuli, ser mozzarella, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Brukselka Smażona, Brukselka Smażona, oraz Brukselka Smażona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj piadiny. W dużej misce wymieszaj mąkę z solą. Świeże drożdże rozpuścić w ciepłej wodzie i dodać do mieszanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Drożdżeświeże Drożdże
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodać olej i wymieszać wszystko razem za pomocą rąk, zagniatać, aż będzie gładkie. Przykryć i odstawić na około 1 godzinę w temperaturze pokojowej, aby ciasto urosło prawie dwukrotnie size.In w międzyczasie wymieszaj ser z cebulą, solą i pieprzem.Dziurkować ciasto, zagnieść i pokroić na 6-8 równych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
PunchPunch
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Rozwałkuj każdy z nich do okręgu o średnicy około 8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na PatelniNiesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na Patelni
4
Dodaj 1-2 łyżki nadzienia serowego w środku koła i zawiń z resztą koła ciasta. Naciśnij palcami lub wałkiem, aż okrąg będzie miał grubość około 1/4 cala.Rozgrzej dużą patelnię nieprzywierającą. Gotować piadina po obu stronach, aż ciasto jest brązowy, ale nadal miękkie i nadzienie jest gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu1 Kostka Niesolonego Masła, Schłodzonego I Pokrojonego W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smalcu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
5
Zdjąć z ognia i niech ostygną na chłodnym stojaku.Przygotować sos. Na dużej patelni o płaskim dnie rozgrzać olej na średnim i małym ogniu. Gotować cebulę, czosnek, marchew, seler i papryka czerwona i saute przez około 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
6
Dodać bulion warzywny i wino i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, dodać brukselkę, ziarna kukurydzy, sól i pieprz. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż cała ciecz się ugotuje, a kiełki będą miękkie do ugryzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
KiełkiKiełki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn