Brukselka smażona z czosnkiem i Pecorino
Smażona brukselka z czosnkiem i Pecorino jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 92 kalorie, 6G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką sól, ser Pecorino romano, tymianek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Czosnek i szafiry smażone brukselki, spróbuj tego!, Brukselka Z Białą Fasolą I Pecorino, oraz Brukselka z białą fasolą i Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj tymianek, czosnek, i cebula na patelni; smażyć 3 protokół.
Dodać bulion i brukselkę; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 6 minut lub do chrupkiego-przetargu.
Dodaj czarny pieprz i sól.
Posypać serem pecorino Romano.