Brukselka Rozdrobniona

Brukselka Rozdrobniona
Rozdrobnione brukselki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 295 kalorii, 9g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sól przyprawową, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Posiekana Brukselka Sauté, Rozdrobnione brukselki i szalotki, oraz Śródziemnomorskie Rozdrobnione Brukselki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić, zastrzegając 2 łyżki tłuszczu, pokruszyć i odstawić.
3
W tej samej patelni, roztopić masło z zarezerwowanym smarem boczku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać orzeszki piniowe i gotować, mieszając, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
5
Na patelnię dodać brukselkę i zieloną cebulę, doprawić solą i pieprzem. Gotować na średnim ogniu, aż kiełki zwiędną i miękkie, 10 do 15 protokół. Wymieszać pokruszony boczek tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
KiełkiKiełki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn