Brukselka Rozdrobniona
Rozdrobnione brukselki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 295 kalorii, 9g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, sól przyprawową, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Posiekana Brukselka Sauté, Rozdrobnione brukselki i szalotki, oraz Śródziemnomorskie Rozdrobnione Brukselki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż chrupiące.
Odcedzić, zastrzegając 2 łyżki tłuszczu, pokruszyć i odstawić.
W tej samej patelni, roztopić masło z zarezerwowanym smarem boczku na średnim ogniu.
Dodać orzeszki piniowe i gotować, mieszając, aż zbrązowieje.
Na patelnię dodać brukselkę i zieloną cebulę, doprawić solą i pieprzem. Gotować na średnim ogniu, aż kiełki zwiędną i miękkie, 10 do 15 protokół. Wymieszać pokruszony boczek tuż przed podaniem.