Rozdrobniona brukselka jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, brukselka, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Podobne przepisy to Posiekana Brukselka Sauté, Rozdrobnione brukselki i szalotki, oraz Śródziemnomorskie Rozdrobnione Brukselki.
Instrukcje
1
Brukselkę umyć, usunąć przebarwione liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
2
Odciąć końce łodygi i cienko pokroić brukselkę. (Powinny wyglądać na rozdrobnione.)
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
3
Masło i olej ciepła w dużej głębokiej patelni lub holenderski piekarnik na średnim ogniu do gorąca.