Brukselka Panierowana

Brukselka Panierowana
Panierowane brukselka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 78 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać sól, czosnek w proszku, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Brukselka Panierowana, Brukselka Baaji (brukselka Indyjska przyprawiona), oraz Pieczona brukselka / brukselka.

Instrukcje

1
Brukselkę umyć i przyciąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
2
Wytnij "X", około 1/8 cala głęboko w łodydze kiełków, (pomaga to gotować kiełki bardziej równomiernie i szybko).
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
3
W średniej wielkości garnku przykryj brukselkę wodą, dodaj 1 łyżeczkę soli i zagotuj. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 6 minut lub do miękkości; odcedzić. Uważaj, aby nie przesmażyć kiełków.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
KiełkiKiełki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Kiełki umieścić w małym naczyniu zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
5
Na kiełki posypać 2 łyżki roztopionego masła i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
6
Połącz parmezan, suszoną bułkę tartą, czosnek w proszku, czarny pieprz, sól przyprawową i pozostałe masło i dobrze wymieszaj; posypać mieszanką kiełki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
KiełkiKiełki
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
7
Podgrzać kiełki pod brojlerem (około 4 cale od ciepła) przez około 5 minut lub do mieszaniny okruchów lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
8
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn