Brukselka Lardons

Brukselka Lardons
Brukselka Lardons jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Na $9.85 za porcję, ten przepis okładki 73% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 2842 kalorii, 222g białka, oraz 188g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, sól koszerna, ziarna pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Brukselka Lardons z wiśniami i orzechami włoskimi, Brukselka Baaji (brukselka Indyjska przyprawiona), oraz Pieczona brukselka / brukselka.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w dużym (12-calowy) saute patelni i dodać pancetta. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż tłuszcz jest renderowany i pancetta jest złoty brąz i chrupiące, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Zdjąć pancettę na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Dodać brukselkę, sól, i pieprz do tłuszczu na patelni i saute na średnim ogniu przez około 5 protokół, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać rodzynki i bulion z kurczaka. Obniżyć ogień i gotować odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż kiełki są miękkie po przekłuciu nożem, o 15 protokół. Jeśli patelnia stanie się zbyt sucha, dodaj trochę bulionu z kurczaka lub wody. Powrót pancetta na patelnię, ciepła przez, doprawić do smaku, i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
KiełkiKiełki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Umieścić kurczaki, cebulę, marchew, seler, pasternak, pietruszka, tymianek, koperek, czosnek, sól i pieprz w garnku 16 do 20-quart z 7 kwarty wody i doprowadzić do wrzenia. Przejrzyj powierzchnię w razie potrzeby. Gotować na wolnym ogniu przez 4 godziny. Przecedzić całą zawartość garnka przez durszlak, odrzucając kurczaka i warzywa, i schłodzić. Odrzuć stwardniały tłuszcz, a następnie zapakuj bulion w pojemniki na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia96
Magazyn