Brukselka i dziki ryż

Brukselka i dziki ryż
Brukselka i dziki ryż to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, soli, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Brukselka dla dzieci z dzikim ryżem i orzechami pekan, Klon balsamiczny brukselka i sałatki z dzikiego ryżu, oraz Pilaw z dzikiego ryżu z batatami i brukselką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć wodę i grzyby w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wyjąć z ognia; odstawić na 30 minut.
3
Grzyby odsączyć, rezerwując 1 szklankę płynu. Grubo posiekać grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Brukselkę dokładnie umyć i usunąć przebarwione liście. Przyciąć końce łodygi i przeciąć na pół; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
5
Połączyć bulion z kurczaka i 1 szklanka reserved płyn w tym samym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodać ryż i grzyby. Przykryć i dusić 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
7
Usunąć z ciepła; spuścić.
8
Roztopić 2 łyżki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać pory. Smażyć 3 minuty lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Wyjąć z patelni; odstawić. Roztopić pozostałe masło na patelni na średnim ogniu; dodać brukselkę, i smażyć 5 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Dodaj 3 łyżki wody; przykryć i gotować 5 do 6 minut lub aż brukselka są przetargu widłowego, dodając więcej wody w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
11
Dodać ugotowany ryż, por, sól i pieprz; delikatnie wymieszać. Gotować na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia16
Magazyn