Brukselka i dziki ryż to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wody, soli, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Brukselka dla dzieci z dzikim ryżem i orzechami pekan, Klon balsamiczny brukselka i sałatki z dzikiego ryżu, oraz Pilaw z dzikiego ryżu z batatami i brukselką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć wodę i grzyby w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 minuty.