Brukselka i cebula dymna na grzance Cheddar
Brukselka i Dymna cebula na grzance Cheddar może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 306 kalorii, 15g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. Jeśli masz paprykę, ser cheddar, chleb wieloziarnisty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Brukselka Dymna, Smażona brukselka z dymnym miodem Aioli, oraz Dymne, Cytrynowe Smażone Posiekane Brukselki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu wrzącej osolonej wody, gotować brukselkę, aż będą po prostu miękkie, o 5 protokół.
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni.
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tylko zmięknie, o 5 protokół.
Dodaj paprykę, przykryć i gotować na małym ogniu, często mieszając, aż cebula będzie miękka, o 10 protokół; dodać trochę wody, jeśli cebula wyschnie.
Dodać brukselki na patelni i gotować do miękkości w całym, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Ułożyć tosty na blasze do pieczenia i top z cheddar.
Piec przez 2 minuty, aż ser się rozpuści; na wierzch ułożyć brukselkę i cebulę i podawać.