Brukselka i boczek Crostini
Brukselka i bekon Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Ten przepis służy 20 i kosztuje 43 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka bagietki, brukselki, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Crostini Z Brukselki, Twist and Sprout: brukselka z boczkiem Pizza, oraz Brukselka z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż ostry, 12 do 14 protokół.
Przełożyć do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć.
Usuń i wyrzuć wszystkie, z wyjątkiem 3 łyżek. tłuszcz z boczku z patelni.
Podnieś ciepło do średniej-wysokiej.
Dodaj kiełki do tłuszczu boczku na patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż dopiero zacznie zmiękać, 5 do 7 protokół.
Dodaj czerwoną paprykę, skórkę z cytryny i zarezerwowane boczek na patelni. Wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Posmaruj obie strony plasterków bagietki oliwą z oliwek; umieść na blasze do pieczenia.
Piec na złoty kolor, 5 do 6 minut na stronę.
Łyżka zaokrąglona łyżka. mieszanki kiełków na każdym kawałku bagietki. Top każdy z plasterkiem sera i podawać.