Brukselka, Fasola Szparagowa I Dzikie Grzyby Saute

Brukselka, Fasola Szparagowa I Dzikie Grzyby Saute
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj brukselki, zielonej fasoli i dzikich grzybów Saute. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 571 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 3 i kosztuje 6,12 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz lekko boczek, brukselka, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Farro Z Brukselką, Zieloną Fasolą I Boczkiem, Zielona fasola Pieczarkowa Sauté z sosem śliwkowym przyprawionym, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli I Dzikich Grzybów dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia51
Magazyn