Brukselka Duszona W Śmietanie

Brukselka Duszona W Śmietanie
Krem duszone brukselki może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,08 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól morską, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Spróbuj Brukselka duszona w śmietanie, Brukselka duszona w śmietanie, oraz Rześki Zaklinacz: Dwie Pieczone W Kremie Brukselki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać brukselkę i sól. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kiełki są rumiane w miejscach, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
KiełkiKiełki
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Wlać śmietanę i doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż kiełki są miękkie i łatwo przebite widelcem, 30 do 35 minut. Krem zmniejszy objętość i przybiera Kremowy Beżowy Kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4
Zdjąć pokrywkę i wymieszać z sokiem z cytryny. Pozostaw kiełki na wolnym ogniu jeszcze kilka minut, aż krem zgęstnieje i pokryje kiełki. Przed podaniem doprawić do smaku solą i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
KiełkiKiełki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn