Brukowiec Jagodowy
Przepis brukowiec jagodowy może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w ok. 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.42 za porcję. Ten deser ma 421 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Jeśli masz vanillan lody, kirsch, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Świeży Brukowiec Jagodowy Z Sosem Jagodowym, Best Ever Blueberry Cobbler, oraz The 3 C ' S z bruku jagodowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jagody wymieszać z 2 łyżkami mąki, 4 łyżkami cukru, skórką z cytryny.
Wlać mieszaninę do owalnego naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 12 cali.
Pozostałą 1 szklankę mąki wymieszać z 1 łyżką cukru, proszkiem do pieczenia i solą.
Pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Wymieszaj 1/2 szklanki mleka, aby uzyskać bardzo miękkie ciasto.
Upuść ciasto przez łyżki na wierzchu mieszanki jagodowej. Zwilż ręce połową pozostałego mleka i rozłóż ciasto, aby pokryć większość owoców.
Wierzch ciasta posmarować resztą mleka.
Posypać powierzchnię pozostałymi 2 łyżeczkami cukru.
Piec placek przez około 35 minut, lub aż będzie złoty kolor i jagody są bulgotanie.
Podawać na ciepło z lodami waniliowymi.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.