Brukowiec Brzoskwiniowy Jagodowy
Need a deser wegetariański? Brukowiec brzoskwiniowy z jagodami może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, cukier, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Brukowiec Brzoskwiniowy I Jagodowy, Brukowiec Brzoskwiniowy, oraz Brukowiec Brzoskwiniowy Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ciasto Roll do dopasowania 2-quart owalne naczynie do pieczenia. W dużej misce połącz brzoskwinie i jagody.
Wymieszać w kostkach mąki, cukru, gałki muszkatołowej, wanilii i masła.
Wlać do naczynia do pieczenia i przykryć ciastem. Za pomocą widelca odetnij nadmiar ciasta i utwórz ozdobną krawędź, naciskając zęby wzdłuż krawędzi patelni i naciskając w dół. Za pomocą noża do parkowania pokrój 3 plastry na wierzchu ciasta, aby odpowietrzyć.
Umyć jajko i odkurzyć cukrem.
Piec do złotego koloru na górze i brzegach są bulgotanie, o 45 do 50 protokół.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.