Brukiew z musztardą i szalotkami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Rutabaga z musztardą i szalotki spróbować. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać nasiona gorczycy, olej z orzeszków ziemnych, brukiew, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana Kapusta Napa Z Glazurą Z Musztardy Chińskiej I Szalotki, Placek Z Rutabagą, oraz Placek Z Rutabagą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel z mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać rutabaga i gotować, aż po prostu ustąpi po przekłuciu nożem, o 5 protokół.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Dodać nasiona gorczycy i imbir i gotować, aż imbir zaczyna brązowy i nasiona gorczycy zaczynają pop, o 1 minutę.
Dodaj zarezerwowaną rutabaga i gotować, rzucając od czasu do czasu, aż lekko rumiane i chrupiące, o 7 protokół.
Zdjąć z ognia, wymieszać szalotki, doprawić solą i podawać.