Brukiew

Brukiew
Kremowa Rutabaga może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 27 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz rutabaga, sól, gałka muszkatołowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Placek Z Rutabagą, Placek Z Rutabagą, oraz Rutabaga Champ dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotowanie z wyprzedzeniem: puree można schłodzić do 2 dni i podgrzać.
2
Brukiew umieścić w dużym rondlu z lekko osoloną wodą do przykrycia. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować około 30 protokół, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukiewBrukiew
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dobrze spuścić.
4
Powrót do rondla na bardzo małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodaj masło. Brukiew rozgnieść maserem ziemniaczanym, następnie wymieszać ze śmietaną i gałką muszkatołową. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BrukiewBrukiew
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
ZiemniakZiemniak
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
6
Przełożyć do miski i podawać na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
7
artykuł var
8
Typ_27_data = {};
9
artykuł
10
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn