Brudny Ryż Nadziewane Collards

Brudny Ryż Nadziewane Collards
Przepis brudny ryż Nadziewane Collards może zaspokoić swoje kreolskie pragnienie w około 1 godzina i 45 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 12 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Działa dobrze jako przystawka. Mieszanka octu jabłkowego, sosu pomidorowego, papryki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 4 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Kolce Nadziewane czerwoną fasolą i ryżem, Gołąbki Z Brudnego Ryżu, oraz Collards And Rice.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
1
Podsmażyć cebulę w oleju w rondlu o dużym dnie na średnim ogniu, aż zmięknie. Wymieszać z sosem pomidorowym, brązowym cukrem, octem jabłkowym, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
1
Rozgrzać olej na patelni saute o dużym dnie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Dodać wieprzowinę i brąz. Po zrumienieniu dodać czosnek, cebulę, seler i zieloną paprykę. Gotować, aż zmięknie, około 5 minut. Doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
3
Dodać bulion z kurczaka i cayenne. Wymieszać ugotowany ryż i pietruszkę, dokładnie mieszając i pozwalając, aby rosół zmniejszył się, aż na patelni nie pozostanie wilgoć. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, na średnim ogniu, dodać liście collard i gotować do miękkości, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Ułóż liść collard na płaskiej powierzchni i dodaj 1/4 szklanki brudnego ryżu do środka. Złóż obie strony w środku i na górze i na dole nad środkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
7
Zwinąć do cylindra i powtórzyć z pozostałymi liśćmi. Jeśli są jakieś pozostałe liście, możesz je posiekać i dodać do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Wlać 1/2-calową warstwę sosu do naczynia o wymiarach 13 na 9 cali. Ułóż rolki collard, boki szwu w dół, na wierzchu sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
9
Pozostałą część sosu zalać nadziewanymi kolcami i przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
10
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
11
Wyjąć z piekarnika i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze typy na Cajun. Te nisko taninowe, o niższej zawartości alkoholu wina będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że twoje usta będą palić się bardziej. Torres Pazo das Bruxas Albarino z oceną 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Torres Pazo das Bruxas Albarino
Torres Pazo das Bruxas Albarino
Jasnożółty z zielonkawym brzegiem. Intensywnie aromatyczny z białymi nutami kwiatowymi, cytrusowymi i białymi brzoskwiniami. Dostępne, słodkie i hedonistyczne przy wejściu. Wyróżnia się czystą kwasowością, która przenosi się na midpalate. Długo i wytrwale na finiszu.Doskonały aperitif. Dobre z surowymi, gotowanymi lub grillowanymi owocami morza. Doskonale komponuje się z łagodnymi, białymi rybami. Jego żywe podniebienie stanowi idealną równowagę z miękkimi kozimi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn