Brownies z piankami marshmallow
Brownies z piankami to amerykański przepis na 36 osób. Ten deser ma 169 kalorii , 2 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. Za 24 centy za porcję przepis ten pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 40 minut . Mieszanka mąki, chipsów toffi, półsłodkich chipsów czekoladowych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Wypróbuj Bournvita Marshmallow Cookies , Chocolate Hazelnut Banana Cupcakes with Marshmallow Frosting i DAIRY-FREE COCOA CUPCAKES WITH PEANUT BUTTER FILLING, MARSHMALLOW FROSTING, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W mikrofalówce rozpuść chipsy maślane i masło; mieszaj, aż będą gładkie. Ostudź przez 10 minut.
W dużej misce ubij jajka, brązowy cukier i wanilię, aż się połączą. Ubij w mieszance toffi.
Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawaj do ciasta i ubijaj, aż dobrze się połączą. Wymieszaj z piankami, kawałkami czekolady i orzechami.
Rozłóż na natłuszczonej blasze do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Piec w temperaturze 325° przez 25-30 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka wyjdzie czysta (nie piec za długo). Całkowicie ostudzić na kratce.