Brownies Z Głębokim Naczyniem

Brownies Z Głębokim Naczyniem
Made - Over Deep Dish Brownies może być tylko deser szukasz. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Ten przepis służy 16. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brązowy cukier, rzepak, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brownies Deep Dish, Ciasto Z Szynką Z Głębokim Daniem, oraz Hot Sub Deep-Dish Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. użyj 8 przez 8 silikonowej patelni do pieczenia lub linii o podobnej wielkości metalowego lub szklanego naczynia do pieczenia z folią lub papierem do pergaminu, aby wisiał na krawędziach o około 1 cala. Spryskać całkowicie przygotowaną patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść masło, olej i czekoladę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki i podgrzewaj na 75 procent mocy przez 2 minuty. Wymieszać, i kuchenka mikrofalowa ponownie, aż do całkowitego rozpuszczenia, o 2 minuty więcej. (Ewentualnie umieścić czekoladę i masło w żaroodpornej misce. Przynieś rondel wypełniony 1 cala lub tak wody do bardzo powolnego gotowania na wolnym ogniu; Ustaw miskę nad, nie dotykając, woda, i mieszać od czasu do czasu, aż stopiony i gładkie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Drewnianą łyżką wymieszać brązowe i białe cukry, wanilię i sól do mieszaniny czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4
Dodać jajka i kawę i energicznie ubić, aż w pełni włączone i ciasto jest gęsty i błyszczący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Dodaj kakao, mąkę i sodę oczyszczoną i mieszaj, aż zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
6
Wlać ciasto na patelnię i piec, aż góra będzie chrupiąca, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie z kilkoma okruchami, około 30 minut (40 minut, jeśli nie za pomocą krzemu).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Ostudzić ciasteczka na patelni na blacie. W razie potrzeby wyjmij ciasteczka z patelni za folię. Odkleić folię i pokroić na 2-calowe kwadraty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Serw. Dodatkowe ciasteczka przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn