Brownies Z Głębokim Naczyniem

Brownies Z Głębokim Naczyniem
Made - Over Deep Dish Brownies może być tylko deser szukasz. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Ten przepis służy 16. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brązowy cukier, rzepak, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brownies Deep Dish, Ciasto Z Szynką Z Głębokim Daniem, oraz Hot Sub Deep-Dish Pizza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. użyj 8 przez 8 silikonowej patelni do pieczenia lub linii o podobnej wielkości metalowego lub szklanego naczynia do pieczenia z folią lub papierem do pergaminu, aby wisiał na krawędziach o około 1 cala. Spryskać całkowicie przygotowaną patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść masło, olej i czekoladę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki i podgrzewaj na 75 procent mocy przez 2 minuty. Wymieszać, i kuchenka mikrofalowa ponownie, aż do całkowitego rozpuszczenia, o 2 minuty więcej. (Ewentualnie umieścić czekoladę i masło w żaroodpornej misce. Przynieś rondel wypełniony 1 cala lub tak wody do bardzo powolnego gotowania na wolnym ogniu; Ustaw miskę nad, nie dotykając, woda, i mieszać od czasu do czasu, aż stopiony i gładkie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Drewnianą łyżką wymieszać brązowe i białe cukry, wanilię i sól do mieszaniny czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4
Dodać jajka i kawę i energicznie ubić, aż w pełni włączone i ciasto jest gęsty i błyszczący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5
Dodaj kakao, mąkę i sodę oczyszczoną i mieszaj, aż zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
6
Wlać ciasto na patelnię i piec, aż góra będzie chrupiąca, a wykałaczka włożona do środka wyjdzie z kilkoma okruchami, około 30 minut (40 minut, jeśli nie za pomocą krzemu).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Ostudzić ciasteczka na patelni na blacie. W razie potrzeby wyjmij ciasteczka z patelni za folię. Odkleić folię i pokroić na 2-calowe kwadraty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Serw. Dodatkowe ciasteczka przechowywać w szczelnie zamkniętym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn