Brownies Z Ciemnej Czekolady

Brownies Z Ciemnej Czekolady
Ciemna czekolada Brownies może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, jajka, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Słodkie i słone Brownies: ciemna czekolada Fudge Brownies z Dulce De Leche, Brownies Z Ciemnej Czekolady, oraz Brownies Z Ciemnej Czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 2-do 3-quart patelni na małym ogniu, często mieszać masło i czekoladę, aż stopi się i gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wyjąć z ognia i wymieszać z cukrem, jajkami, wanilią, mąką i orzechami włoskimi, aż dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
3
Rozprowadzić ciasto równomiernie w masle i mąki 8-calowy kwadratowy patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w piekarniku 350, aż krawędzie poczują się twarde w dotyku i zaczną ciemnieć, 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wsadź nóż między Pan rim i brownie. W razie potrzeby rozprowadzić polewą czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
6
Ostudzić na patelni na stojaku, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Pokrój na 9 lub 16 kwadratów.
8
Polewa czekoladowa. Na patelni 1-do 2-quart na małym ogniu często mieszaj 1/3 szklanki śmietany do ubijania i 1 szklankę (6 oz.) półsłodkie chipsy czekoladowe do rozpuszczenia i wygładzenia. Wymieszać 1 łyżeczkę wanilii. Użyj ciepłego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodkie Czekoladowe ChipsyPółsłodkie Czekoladowe Chipsy
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia2
Magazyn