Brownies Espresso

Brownies Espresso
Ciasteczka Espresso mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten przepis służy 36. 84 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, jajka, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Meksykańskie ciasteczka Espresso z polewą czekoladową Espresso, Ciasteczka Espresso z lukrem espresso, oraz Brownies Espresso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Spryskaj 9 na 13-calową patelnię do pieczenia sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Ubij 1/3 szklanki wody, oleju, jajek i 2 łyżki espresso w proszku w dużej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodaj mieszankę brownie. Mieszać aż do dobrze wymieszane. Wymieszać w czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Brownie MixBrownie Mix
6
Przełożyć ciasto na przygotowaną patelnię do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Piec, aż wykałaczka włożona do środka brownies wychodzi z kilku wilgotnych okruchów dołączonych, o 35 protokół. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
W międzyczasie rozpuścić pozostałe 2 łyżeczki espresso w proszku w pozostałych 2 łyżkach wody w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Ubić wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
10
Dodać cukier puder i masło i ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
11
Polać glazurą ciasteczka. Przechowywać w lodówce, aż glazura jest ustawiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
12
Pokroić na kawałki wielkości kęsa. Ułóż ciasteczka na półmisku i podawaj.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 17 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn