Brownies Espresso
Ciasteczka z Espresso mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten deser ma 135 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Jeśli masz mieszankę brownie, masło, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Meksykańskie ciasteczka Espresso z polewą czekoladową Espresso, Ciasteczka Espresso z lukrem espresso, oraz Brownies Espresso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Spryskaj 9 na 13-calową patelnię do pieczenia sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Ubij 1/3 szklanki wody, oleju, jajek i 2 łyżki espresso w proszku w dużej misce, aby wymieszać.
Dodaj mieszankę brownie. Mieszać aż do dobrze wymieszane. Wymieszać w czekoladzie.
Przełożyć ciasto na przygotowaną patelnię do pieczenia.
Piec, aż wykałaczka włożona do środka brownies wychodzi z kilku wilgotnych okruchów dołączonych, o 35 protokół. Całkowicie fajne.
W międzyczasie rozpuścić pozostałe 2 łyżeczki espresso w proszku w pozostałych 2 łyżkach wody w średniej misce.
Dodać cukier puder i masło i ubić na gładką masę.
Polać glazurą ciasteczka. Przechowywać w lodówce, aż glazura jest ustawiona.
Pokroić na kawałki wielkości kęsa. Ułóż ciasteczka na półmisku i podawaj.