Brownies Cappuccino
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Brownies Cappuccino. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 207 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, masła, czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj brownies cappuccino, Brownies Cappuccino, oraz Brownies Cappuccino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Składany kawałek folii o długości 16 cali do paska 8x16 cali; umieść w metalowej patelni do pieczenia 8x8x2 cali, pozostawiając po 2 stronach. Powtórz z innym arkuszem folii w przeciwnym kierunku, podszewka pancompletely. Spryskaj folię sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Masło i czekoladę wymieszać w dużych grubościach na bardzo małym ogniu, aż czekolada się rozpuści.
Zdjąć z ognia; ubić insugar, następnie jajka, po 1 na raz.
Whisk inespresso Proszek, Wanilia, i sól; przesiać flourover i wymieszać dobrze wymieszać.
Przenieść ciasto na przygotowaną patelnię.
Piec brownies aż dmuchane i suche lookingand Tester włożony do środka comesout z niektórych wilgotne ciasto dołączone, około 35 minut; ostudzić całkowicie w patelni na stojaku.
Umieść białą czekoladę w średniej misce bezpiecznej dla mikrofal. Bringcream do gotowania na wolnym ogniu w małym rondlu.
Nalewka na czekoladę w misce.
Odstawić 30seconds, następnie mieszać aż czekolada topi i gładkie. W razie potrzeby, kuchenka mikrofalowa na lowpower w 10-sekundowych odstępach, aż whitechocolate całkowicie stopi. Chill untilganache jest gęsty, ale nadal lekko wylewny, około 25 minut.
Używając folii jako pomocy, podnieś ciasteczka z patelni.Obrócić na arkusz papieru pergaminowego; odkleić folię.
Wlać ganache na środek ciastek;rozprowadzić na brzegach (niektóre mogą kapać).
Posypać cynamonem. Schłodzić, aż ganacheis ustawi, co najmniej 2 godziny. DO AHEAD: można bemade 2 dni do przodu. Przykryć i schłodzić.
Ciasteczka pokroić na 4 paski.
Każdy pas pokroić w poprzek na 5 lub 6 sztuk, lub każdy pas pokroić w 6 trójkątów. Ułóż Murzynki nap. i podawaj.