Brownies Cappuccino

Brownies Cappuccino
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Brownies Cappuccino. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 207 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, masła, czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj brownies cappuccino, Brownies Cappuccino, oraz Brownies Cappuccino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Składany kawałek folii o długości 16 cali do paska 8x16 cali; umieść w metalowej patelni do pieczenia 8x8x2 cali, pozostawiając po 2 stronach. Powtórz z innym arkuszem folii w przeciwnym kierunku, podszewka pancompletely. Spryskaj folię sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Masło i czekoladę wymieszać w dużych grubościach na bardzo małym ogniu, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
3
Zdjąć z ognia; ubić insugar, następnie jajka, po 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Whisk inespresso Proszek, Wanilia, i sól; przesiać flourover i wymieszać dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Przenieść ciasto na przygotowaną patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec brownies aż dmuchane i suche lookingand Tester włożony do środka comesout z niektórych wilgotne ciasto dołączone, około 35 minut; ostudzić całkowicie w patelni na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Umieść białą czekoladę w średniej misce bezpiecznej dla mikrofal. Bringcream do gotowania na wolnym ogniu w małym rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Nalewka na czekoladę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Odstawić 30seconds, następnie mieszać aż czekolada topi i gładkie. W razie potrzeby, kuchenka mikrofalowa na lowpower w 10-sekundowych odstępach, aż whitechocolate całkowicie stopi. Chill untilganache jest gęsty, ale nadal lekko wylewny, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
4
Używając folii jako pomocy, podnieś ciasteczka z patelni.Obrócić na arkusz papieru pergaminowego; odkleić folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
5
Wlać ganache na środek ciastek;rozprowadzić na brzegach (niektóre mogą kapać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Posypać cynamonem. Schłodzić, aż ganacheis ustawi, co najmniej 2 godziny. DO AHEAD: można bemade 2 dni do przodu. Przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
7
Ciasteczka pokroić na 4 paski.
8
Każdy pas pokroić w poprzek na 5 lub 6 sztuk, lub każdy pas pokroić w 6 trójkątów. Ułóż Murzynki nap. i podawaj.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn