Brownies
Brownies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz vanillan ekstrakt, pekan, naturalny kakao w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodkie i słone Brownies: ciemna czekolada Fudge Brownies z Dulce De Leche, Grain Free tahini Brownies (najlepsze brownies jakie kiedykolwiek jadłem!), oraz Farm Brownies aka Bake Ahead Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Wyłożyć patelnię do pieczenia 8×8 folią nieprzywierającą lub wyłożyć zwykłą folią i spryskać sprayem do gotowania. Masło rozpuścić w średniej wielkości rondlu.
Do gorącego masła dodać czekoladę i zdjąć z ognia. Wymieszaj, używając pozostałego ciepła z czekolady, aż się stopi i będzie gładka. Jeśli czekolada nie rozpuści się całkowicie, należy ją ponownie rozpuścić na bardzo małym ogniu. Po stopieniu wymieszać z proszkiem kakaowym, a następnie wymieszać z cukrem i mieszaniną syropu kukurydzianego/wody.
Dodać wanilię, sól, i jajko i ubić łyżką tylko do wymieszania.
Mąkę połączyć z cukrem pudrem i wymieszać z cieście. Upewnij się, że ciasto jest fajne, a następnie dodać chipsy czekoladowe i orzechy.
Wlać ciasto na patelnię i równomiernie rozprowadzić.
Piec przez 22-24 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie w większości czysta.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu przez co najmniej 2 godziny.
Ciasteczka wyjąć z patelni podnosząc folię, a następnie pokroić na 16 kwadratów.