Brownies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz vanillan ekstrakt, pekan, naturalny kakao w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodkie i słone Brownies: ciemna czekolada Fudge Brownies z Dulce De Leche, Grain Free tahini Brownies (najlepsze brownies jakie kiedykolwiek jadłem!), oraz Farm Brownies aka Bake Ahead Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Wyłożyć patelnię do pieczenia 8×8 folią nieprzywierającą lub wyłożyć zwykłą folią i spryskać sprayem do gotowania. Masło rozpuścić w średniej wielkości rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Do gorącego masła dodać czekoladę i zdjąć z ognia. Wymieszaj, używając pozostałego ciepła z czekolady, aż się stopi i będzie gładka. Jeśli czekolada nie rozpuści się całkowicie, należy ją ponownie rozpuścić na bardzo małym ogniu. Po stopieniu wymieszać z proszkiem kakaowym, a następnie wymieszać z cukrem i mieszaniną syropu kukurydzianego/wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)