Brownie z podwójną czekoladą
Double Chocolate Brownies to amerykański przepis na 8 porcji. Za 32 centy za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 175 kalorii, 2 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Mieszanka cukru, czekolady, orzechów pekan i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 15%. Podobne przepisy obejmują ciasteczka z podwójną czekoladą, ciasteczka z podwójną czekoladą i ciasteczka z podwójną czekoladą.
Instrukcje
W małym, ciężkim rondlu lub naczyniu przeznaczonym do kuchenki mikrofalowej rozpuść niesłodzoną czekoladę i masło; mieszaj, aż będzie gładka.
W małej misce połącz jajko i cukier. Wlać masę czekoladową i dobrze wymieszać. Wymieszaj orzechy.
Rozłóż na natłuszczonej blaszce o średnicy 8 cali. x 4 cale patelnia do chleba.
Posypać kawałkami czekolady.
Piec w temperaturze 350° przez 15-18 minut lub do momentu, aż wykałaczka będzie sucha. Studzimy na drucianej kratce.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to moje ulubione ciasteczka. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Barefoot Bubbly Pink Moscato z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Boso, musujące różowe Moscato]()
Boso, musujące różowe Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty o wybuchowych aromatach i smakach. Najlepiej smakuje schłodzony (36-40 stopni F), ten musujący ma aromat i smak jaśminu i mandarynki uzupełniony czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym finiszem!