Brownie Tiramisù
Brownie Tiramisu może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 561 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka śmietany do ubijania, pekan, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tiramisu Brownie Parfaits, Proste Batoniki Tiramisu Brownie, oraz Klasyczne Tiramisu i czekoladowo-pomarańczowe Tiramisu bez kawy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż pekan w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piec 5 do 7 minut lub aż lekko tosty i pachnące.
Wymieszaj likier kawowy i kawę.
Grubo posiekać 1 tabliczkę czekolady. Mikrofalówka grubo posiekaną czekoladę i masło w dużej kuchence mikrofalowej bezpieczne Miski na średnim (50% mocy) 1 do 1 1/2 minuty lub do stopienia i gładkie, mieszając w odstępach 30 sekund.
Ubić w 2 szklankach cukru i jajek, ubijając do wymieszania; wymieszać z mąką, mieszając tylko do wymieszania. Łyżka ciasto na lekko nasmarowane 11-x 7-calowy patelni.
Piec w 350 przez 35 minut lub do środka jest ustawiony.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na patelni na stojaku z drutu 10 minut. Przebić brownie wielokrotnie za pomocą palców widelca.
Wlać mieszankę kawy na brownie.
Ostudzić na stojaku z drutu 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
W dużej misce wymieszać pozostałą 1/4 szklanki cukru, ser mascarpone i waniliową. Ubij śmietanę na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż bitą śmietanę do masy mascarpone.
Połowę brownies rozdrobnić i podzielić równomiernie na 6 (8-oz.) okulary. Połówkę masy serowej mascarpone wymieszać z ciasteczkami. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną brownies i mascarpone ser.
Pozostałą połowę czekolady posiekać na cienkie kawałki.
Posypać czekoladą i orzechami pekan na ser mascarpone.
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić do 24 godzin.
Uwaga: do celów testowych wykorzystaliśmy Kahla do produkcji likieru kawowego.