Brownie Pops
Jeśli chcesz dodać więcej Amerykański przepisy do twojego pudełka z przepisami, Brownie Pops może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 174 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Za 27 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 25. Ten przepis od Allrecipes ma 6 fanów. Jeśli masz pod ręką mąkę, sól, polewę czekoladową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Brownie Pops, Brownie Pops, oraz Brownie Pops.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj blachę do pieczenia o wymiarach 8x8 cali.
Umieść 1/2 szklanki masła i białego cukru w misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej.
Podgrzej w kuchence mikrofalowej na wysokim poziomie, aż masło się rozpuści, około 1 minuty. Wymieszaj 2 uncje czekolady do pieczenia w mieszance masło-cukier, aż czekolada się rozpuści. Dodaj jajka; dobrze wymieszaj.
Dodaj mąkę, 1 łyżkę likieru pomarańczowego, ekstrakt waniliowy i sól; wymieszać do połączenia.
Wlej ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wierzch wyschnie, a brzegi zaczną odrywać się od boków patelni, 20 do 25 minut.
Wyjmij z piekarnika i całkowicie ostudź.
Umieść pozostałe 1/4 szklanki masła w dużej misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej.
Podgrzej w kuchence mikrofalowej na wysokim poziomie, aż się rozpuści, około 30 sekund. Wymieszaj 1 uncję czekolady do pieczenia z roztopionym masłem, aż czekolada się rozpuści. Dodaj likier pomarańczowy i 1/2 szklanki cukru cukierniczego. Pokrusz schłodzone ciasteczka do mieszanki; wymieszaj, aby połączyć.
Uformuj mieszankę brownie w 1-calowe kulki; ułożyć na blasze do pieczenia. Wstaw do lodówki do twardości, około 2 godzin. Włóż patyczek do lizaka do każdej kulki brownie.
Rozpuść polewę czekoladową i kawałki czekolady w górnej części podwójnego kotła nad gotującą się wodą, często mieszając i zeskrobując boki gumową szpatułką, aby uniknąć przypalenia. Trzymaj się ciepło.
Zanurz każdy pop brownie w polewie czekoladowej, pozwalając, aby nadmiar czekolady kapał z powrotem do rondla.
Przenieś powlekane wyskakujące brownie na blachę do pieczenia lub ustaw pionowo w kawałek pianki rzemieślniczej. Pozostaw powłokę do związania, około 1 godziny.