Brownie Pops
Przepis Brownie Pops może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.14 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka Betty supreme original brownie mix, craft sticks, skracanie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Brownie Pops, Brownie Pops, oraz Brownie Pops.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. (325F dla ciemnego lub nieprzywierającego patelni). Linia 13x9-calowa patelnia z folią tak folia rozciąga się o 2 cale na boki patelni. Nasmarować dno tylko z folii za pomocą skracania lub sprayu do gotowania. Zrób ciasteczka zgodnie z zaleceniami na pudełku. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Umieścić ciasteczka w zamrażarce na 30 minut.
Usuń ciasteczka z patelni, podnosząc folię; obierz folię z boków ciastek.
Pokrój brownies na 24 paski, 6 rzędów po 4 rzędy. Delikatnie włóż craft stick do końca każdego pręta, obieranie folii z prętów.
Umieścić na arkuszu ciasteczek; zamrozić 30 minut.
W małej misce do mikrofali, mikrofalowe chipsy czekoladowe i skracanie odkryte na wysokości około 1 minuty; wymieszać, aż będzie gładka. W razie potrzeby, kuchenka mikrofalowa dodatkowe 5 sekund na raz. Dip top 1/3 do 1/2 każdego brownie do czekolady; posypać posypką cukierków.
Połóż płasko na woskowanym papierze lub folii do wyschnięcia.