Brownie Ice Cream Torte

Brownie Ice Cream Torte
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Brownie Ice Cream Torte. Ten bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 54 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 77 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka lodów waniliowych, wiśni maraschino, pastelowych konfetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Brownie Ice Cream Torte, Miętowy Krem Brownie Torte, oraz Brownie Torte.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia 2 (9-calowe) okrągłe patelnie na ciasto z folią; dno smarować tylko folią ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodać ciasto brownie zgodnie z zaleceniami na polu. Dziel ciasto równomiernie między patelniami.
3
Piec 19 do 22 minut lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czyste. Całkowicie schłodzić w patelniach, około 1 godziny. Nie usuwać z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Lekko zmiękczone lody równomiernie rozprowadzić na ciastkach w patelniach. Zamrażać co najmniej 2 godziny, aż lody będą twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
5
Usuń desery z patelni; usuń folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6
Miejsce na talerzach.
7
Każdy deser pokroić na 8 klinów. Udekoruj posypką cukierkową i wiśniami. Przechowywać w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn