Brownie Bark

Brownie Bark
Przepis Brownie kora jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 26 centów za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1166 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka mąki-upewnij się, aby napowietrzyć i wymieszać przed pomiarem, kakao w proszku hershey, chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Miętowy Sernik Z Kory Ciasto Brownie, Mumia Brownie Ciasto Kora, oraz Chewy Chocolate Brownie Kora dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia heavy duty 13×18 cala blacha do pieczenia z nonstick folii lub pergaminu paper.In w misce ubijamy białka do spienienia. Stopniowo ubijaj cukier, a następnie ubijaj kakao w proszku, olej i wanilię, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Ubić sól i proszek do pieczenia (upewniając się, że proszek do pieczenia nie zbryla się), a następnie ubić tłuste mleko w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowe Suche Mleko W ProszkuBeztłuszczowe Suche Mleko W Proszku
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Dodaj mąkę i mieszaj, aż będzie gładka, a następnie wymieszaj ½ szklanki wiórków czekoladowych.Opróżnij ciasto na wyłożoną blachę ciastek i rozprowadź tak cienko, jak to możliwe, za pomocą łyżki lub skrobaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Posypać jeszcze kilka chipsów czekoladowych w obszarach, w których nie zlepiają się razem (chipsy mają tendencję do gromadzenia się). Pamiętaj, aby kora była jak najcieńsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
KoraKora
5
Piec na środkowej półce przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Wyjąć z piekarnika. Za pomocą noża do pizzy lub noża pokrój na kawałki bez oddzielania-chcesz odłamków, podobnych do tego, co dostałbyś, gdyby orzeszki ziemne były kruche. Wróć do piekarnika na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie. Rozsuń się. W tym momencie powinno być całkowicie ostre. Jeśli pozostało Ci kilka grubych, żujących, kawałków, zwróć je do piekarnika i piecz w temperaturze 250 przez 20 minut, a następnie ponownie ostudzić. Jeśli twoje ciasto jest wystarczająco cienkie za pierwszym razem, nie powinieneś potrzebować drugiego pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn