Brown Sugar Christmas Thins
Brown Sugar Christmas Thins jest Wegetariańskie przepis z 75 porcjami. Ta przystawka ma 99 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Mieszanka mocno brązowego cukru, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Świąteczny budyń Rogalikowy z sosem ze śmietany i brązowego cukru, Babeczka z brązowym cukrem Rolling Stones z nadzieniem kokosowym, polewą z rumu i kruchym brązowym cukrem, oraz Brązowy cukier Funt ciasta z brązowym cukrem twarożek lukier.
Instrukcje
W misce, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, beat masło, brązowy cukier, i wanilia, aż będzie gładka. Wymieszać lub ubić w mące, aż dobrze wymieszać.
Ciasto podzielić na cztery równe porcje. Spłaszczyć każdy z rąk do 1-calowy-gruby dysk. Na lekko posypanej mąką desce, z posypanym mąką wałkiem do ciasta, wałkuj ciasto, porcję na raz, do grubości 1/8 cala. Foremkami do ciastek z mąką pokroić ciasto na pożądane kształty (jeśli ciasto stanie się zbyt miękkie do obsługi, zamrozić na krótko, aż stanie się jędrne).
Z szeroką szpatułką lub palcami, przenieść ciasteczka do masłem lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia, odstępy je o 1 cal od siebie. Zbierz resztki, pat w piłkę, i powtórzyć toczenia i cięcia.
Piec ciasteczka w piekarniku 300, aż nieco ciemniejszy brązowy, o 15 protokół; jeśli pieczenia więcej niż jedną patelnię na raz, przełącznik pozycji patelni w połowie pieczenia.
Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaków w celu ostygnięcia. Jeśli gorące ciasteczka zaczną pękać, wsuń cienką szpatułkę pod nimi, aby zwolnić, odstaw na arkuszach, aby wzmocnić, około 5 minut, a następnie przenieś do stojaków, aby całkowicie ostygnąć.
Lukier z cukru pudru: Kontrola konsystencji lukru jest prosta. Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj kilka kropli wody; jeśli jest zbyt cienki, stopniowo dodawaj więcej cukru pudru. Aby odcień, dodaj barwnik spożywczy kilka kropli na raz.
Do orurowania: w misce wymieszać 2 szklanki cukru pudru, 1/2 łyżeczki wanilii i 1 1/2 łyżki wody, aż będzie gładka. Odcień z barwnikiem spożywczym zgodnie z życzeniem. Łyżka do torebki z ciastem wyposażonej w końcówkę 1/8 cala lub ciężką plastikową torbę 1-quart zip-lock. Uszczelnij plastikową torbę i wyciśnij lukier w rogu; Wytnij mały otwór w rogu torby, aby wycisnąć lukier.
Pozostaw ciasteczka do czasu, aż oblodzenie będzie twarde, około 5 minut. Sprawia, że około 3/4 szklanki.