Brown Sugar - Bourbon Bundt
Jedna porcja zawiera 544 kalorie, 7G białka, oraz 27 g tłuszczu. Jeśli 98 centów za porcję spada w Twoim budżecie, Brown Sugar-Bourbon Bundt może być doskonałym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Mieszanka cukru pudru, jajka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Brown Sugar Bundt Cake, Brown Sugar Bundt Cake, oraz Brown Sugar Bundt Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło i skracaj ze średnią prędkością za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo dodawać brązowy cukier, ubijając ze średnią prędkością, aż będzie lekki i kremowy.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
W misce wymieszaj odparowane mleko i bourbon. W innej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Mieszankę mąki dodać do mieszanki masła na przemian z mieszaniną mleka, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z pastą z fasoli waniliowej.
Wlać ciasto do nasmarowanej i mąki 10-calowy (12-cup) Bundt patelni.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 5 minut do 1 godziny i 10 minut lub do momentu, gdy długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 do 15 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu. Całkowicie schłodzić (około 1 godziny). Wierzch lekko posmarować cukrem pudrem.