Brokuły z wędzonymi migdałami
Brokuły z wędzonymi migdałami to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, oliwę z oliwek, pimientos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Food52 ' s pieczone brokuły z wędzoną papryką Vinaigrette i migdałami Marconan, Migdały Wędzone Domowej Roboty, oraz Kanapki z wędzonym łososiem z curry migdałami.
Instrukcje
Na dużej patelni, saute brokuły i czosnek w oleju przez 2 minut lub aż czosnek jest złoty kolor.
Dodać wodę i sól; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 2-3 minuty lub aż brokuły będą miękkie.
Dodaj migdały i pimientos. Gotować, odsłonięte, przez 1 minutę lub do odparowania wody.