Brokuły z długimi łodygami z podsmażoną cebulą i boczkiem
Brokuły z długimi łodygami z podsmażoną cebulą i boczkiem mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 72 centów za porcję. Ten przepis z BBC Good Food ma 16 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś brokuły z długimi łodygami, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Długa łodyga truskawka nadziewana serem kozim Purple Haze, Podsmażone kasztany, cebula i boczek, oraz Podsmażona cebula, kasztany i boczek są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Brokuły gotować przez 3 Min we wrzącej osolonej wodzie.
Spuścić, uruchomić pod zimną wodą, aż do całkowitego ostygnięcia, a następnie odstawić.
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Dodać cebulę i boczek. Gotować na średnim ogniu przez około 10 minut, dodając czosnek do połowy, aż boczek będzie chrupiący, a cebula miękka i złocista.
Dodać brokuły do patelni, następnie wrzucić, aby pokryć olejem. Gotować jeszcze kilka minut, aż brokuły jest całkowicie ogrzane przez. Doprawić pieprzem, a następnie podawać od razu.