Brokuły smażone z czosnkiem i cytryną
Podsmażone brokuły Rabe z czosnkiem i cytryną może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, wody, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 88%. Spróbuj Czosnek Smażony Brokuły Rabe, Podsmażone Brokuły Rabe Z Czosnkiem Przepis, oraz Pikantne smażone brokuły Rabe z czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cienko pokroić liściaste zielenie brokułów rabe. Obrać twardą dolną łodygę i grubo posiekać.
Doprowadzić 3 ćwiartki wody do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku.
Dodać brokuły rabe, i gotować 1 minutę.
Dobrze odcedzić; odstawić.
Połączyć bułkę tartą i ser w małej misce; dobrze wymieszać i odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać czosnek, i smażyć 30 sekund.
Dodaj brokuły rabe, i smażyć 4 protokół lub do miękkości.
Dodać sól i kolejne 4 składniki; dobrze wrzucić.
Umieścić w misce do serwowania; posypać mieszaniną bułki tartej.
Bułka tostowa: aby zrobić miękką bułkę tostową, umieść kromkę pełnoziarnistego chleba w robocie kuchennym i przetwarzaj, aż uformują się drobne okruchy.
Rozłóż bułkę tartą na blasze do pieczenia i piec w 400 przez 2 minuty lub do tostów.