Brokuły Smażone Rabe
Podsmażone brokuły Rabe wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 8 i kosztuje 44 grosze za porcję. Ta przystawka ma 59 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka brokułów rabe, oliwa z oliwek, płatki czerwonej papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest doskonałe. Spróbuj Brokuły Smażone Rabe, Brokuły Smażone Rabe, oraz Brokuły Smażone Rabe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Blanszować brokuły rabe w 2 partiach w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą (2 łyżki soli na 6 litrów wody), aż łodygi będą chrupiące-delikatne, 2 do 3 minut, następnie dobrze odcedzić i osuszyć.
Rozgrzać olej z płatkami czerwonej papryki w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż się połyska, następnie podsmażyć brokuły rabe z 1/2 łyżeczka soli, aż dobrze pokryte, o 2 protokół.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Brokuły rabe można blanszować 1 dzień wcześniej i schłodzić. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed smażeniem.