Brokuły Rabe z masłem cytrynowym
Brokuły Rabe z masłem cytrynowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 15g białka, oraz 27 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jeśli masz orzeszki piniowe, plus 1 łyżka masła, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Domowy Makaron Z Brokułami Rabe I Masłem Cytrynowym, Dziś Kolacja: Brokuły Rabe Z Masłem Cytrynowym, oraz Grillowana polędwica z anchois-masłem cytrynowym i brokułami Rabe.
Instrukcje
W dużym garnku wrzącej osolonej wody, gotować połowę brokułów rabe do miękkości, 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść do durszlaka, aby spuścić. Powtórz z pozostałymi zieleniami. Wycisnąć nadmiar wody z brokułów rabe i grubo posiekać.
W misce wymieszać masło ze skórką cytrynową, doprawić solą i pieprzem.
W dużym garnku podgrzać 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek.
Dodać orzeszki piniowe i gotować na umiarkowanym ogniu, aż złoty, o 4 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś orzeszki piniowe na talerz.
Podgrzać Pozostałe 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek w garnku.
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż skwierczeć, o 3 protokół.
Dodać posiekane brokuły rabe i wrzucić dobrze.
Dodać masło cytrynowe i sok z cytryny i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem i przelać do miski. Top z orzeszkami pinii i ricotta salata i służyć.