Brokuły puree ze Srebrnego podniebienia z Creme Fraiche

Brokuły puree ze Srebrnego podniebienia z Creme Fraiche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj brokułów puree Srebrnego podniebienia z Creme Fraiche. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 266 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ser parmigiano-reggiano, crème fraîche i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Chleb Bananowy Srebrne Podniebienie, Kurczak Marbella-Srebrna Podniebienie Książka Kucharska, oraz Srebrny nadzienie kukurydziane z jabłkami, Wegetariańskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posiekać brokuły, pozostawiając 8 małych różyczek w całości, i upuścić posiekane brokuły i całe różyczki do 4 kwarty wrzącej osolonej wody. Gotować, aż tylko miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
2
Przenieść brokuły, rezerwując 8 różyczek, do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Dodać crème fraîche i dokładnie puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
4
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
5
Przecier zeskrobać do miski i wymieszać z kwaśną śmietaną, Parmigiano-Reggiano, gałką muszkatołową, pieprzem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
6
Dobrze wymieszać.
7
Kopiec w naczyniu żaroodpornym, kropka z masłem. i piec, aż purée będzie gorące, 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)Plus Więcej Do Dekoracji (1 Szklanka Karmelu I 1 łyżeczka Fleur De Sel)
8
Udekoruj zarezerwowanymi różyczkami i podawaj natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia77
Magazyn