Brokuły puree ze Srebrnego podniebienia z Creme Fraiche

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj brokułów puree Srebrnego podniebienia z Creme Fraiche. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 266 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ser parmigiano-reggiano, crème fraîche i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Chleb Bananowy Srebrne Podniebienie, Kurczak Marbella-Srebrna Podniebienie Książka Kucharska, oraz Srebrny nadzienie kukurydziane z jabłkami, Wegetariańskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posiekać brokuły, pozostawiając 8 małych różyczek w całości, i upuścić posiekane brokuły i całe różyczki do 4 kwarty wrzącej osolonej wody. Gotować, aż tylko miękkie, o 8 protokół.
Przenieść brokuły, rezerwując 8 różyczek, do robota kuchennego.
Dodać crème fraîche i dokładnie puree.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Przecier zeskrobać do miski i wymieszać z kwaśną śmietaną, Parmigiano-Reggiano, gałką muszkatołową, pieprzem i solą.
Kopiec w naczyniu żaroodpornym, kropka z masłem. i piec, aż purée będzie gorące, 25 minut.
Udekoruj zarezerwowanymi różyczkami i podawaj natychmiast.