Brokuły Piwo Ser Fondue
Brokuły piwo ser Fondue może być tylko napój szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.19 za porcję. Mieszanka piwa, rostbefu, mielonej musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, Fondue Z Serem Piwnym, oraz Fondue Z Serem Piwnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować mrożone brokuły zgodnie z zaleceniami na torbie. W 3-ćwiartkowym rondlu topić ser na średnim ogniu, często mieszając. Wymieszaj brokuły, piwo, pimiento i musztardę. Gotować na gorąco, od czasu do czasu mieszając.
Wlać mieszaninę sera do ceramicznego garnka do fondue na małym ogniu lub 1 1/2-quart powolnej kuchence na małym ogniu.
Aby służyć, top każdy kromka chleba z plasterkami rostbef; łyżka mieszanki sera na wołowinę.