Brokuły Piwo Ser Fondue

Brokuły Piwo Ser Fondue
Brokuły piwo ser Fondue może być tylko napój szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.19 za porcję. Mieszanka piwa, rostbefu, mielonej musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Dzień Ojca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, Fondue Z Serem Piwnym, oraz Fondue Z Serem Piwnym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ugotować mrożone brokuły zgodnie z zaleceniami na torbie. W 3-ćwiartkowym rondlu topić ser na średnim ogniu, często mieszając. Wymieszaj brokuły, piwo, pimiento i musztardę. Gotować na gorąco, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser TopionySer Topiony
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
BrokułyBrokuły
MusztardaMusztarda
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wlać mieszaninę sera do ceramicznego garnka do fondue na małym ogniu lub 1 1/2-quart powolnej kuchence na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
GarnekGarnek
3
Aby służyć, top każdy kromka chleba z plasterkami rostbef; łyżka mieszanki sera na wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rostbef W PlastrachRostbef W Plastrach
SerSer
ChlebChleb
WołowinaWołowina
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn